I us preguntareu, amb què surt aquest ara? Una hamburguesa és una hamburguesa, no hi ha secrets.
Teniu raó, però mira, jo us la presento i si en traieu alguna idea, doncs goita, tot això que tenim...
Al gra.
Ingredients (1 persona):
- una hamburguesa de carn de vedella i porc
- 2 tires de bacó
- una ceba mitjaneta
- un grapat d'enciam
- 3 rodanxes de tomàquet
- una llesca de formatge (a mi m'agrada el de cabra)
- un ou
- pa d'hamburguesa
- un polsim pebre
- un polsim d'herbes de provença
- ketchup
- mostassa
Primer fregirem la ceba tallada a rodanxes i poc a poc, que quedi ben transparent i si s'emmarroneix una mica, millor. Jo no hi poso sal fins gairebé al final de la cocció.
La deixem a part.
Posem la planxa al foc i mentre s'escalfa, obrim el pa, hi posem un llit d'enciam i les rodanxes de tomàquet.
Empebrem l'hamburguesa i la posem a la planxa. Al gust. A mi no m'agrada que vermellegi però tampoc cal que ens quedi torrada. Oi que ens entenem?
Quan està feta, l'espolsem amb les herbes de provença i la col·loquem a sobre el tomàquet.
Posem el bacó a la planxa. Pim-pam que això és ràpid i a sobre el formatge.
Ara hi afegim la ceba que hem cuit abans.
Fem un ou ferrat i el posem a sobre la ceba.
Ketchup, mostassa i tapem.
A mi a la boca no m'hi cap i me la menjo amb forquilla i ganivet, deixant que rebenti l'ou i mulli tot el plat. Deliciós.
Recomano cervesa ben freda.
Salut i espero que se us posi la patata brava!
2 comentaris:
MMMMMMMmmmmmmmm
cullons quina pinta!!!
Me chorrea la baba nen
que gueeenoooo
Publica un comentari a l'entrada